Met de auto op vakantie of toch met het vliegtuig?

Er is niets meer ontspannen, dan een heerlijke vakantie in het buitenland! Waar ga jij deze zomer heen? Mocht je nog geen vakantie geboekt hebben, dan kun je onder meer kiezen tussen een autovakantie en een vliegvakantie. Een autovakantie geeft je de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt op je vakantieadres. Bij een vliegvakantie ben je echter sneller op de plek van bestemming, waardoor je direct kunt genieten van het mooie weer! Daarbij is een vliegvakantie vaak wat goedkoper, als je bijvoorbeeld voor een lastminute vakantie kiest.

Een rondreis met een auto maken

Wanneer je voor een lange tijd op reis wil of wanneer je een rondreis door landen om Nederland heen wilt maken, kan een reis per auto het overwegen waard zijn. Mocht je nog geen auto hebben, dan kun je een klein busje kopen om deze rondreis mee te maken. Je zou er zelfs voor kunnen kiezen om de bus te strippen en van een bed te voorzien. Zo kun je hier ook in slapen! Na afloop van je rondreis kun je de auto bij een inkoper verkopen, of deze op internet te koop zetten.

Per vliegtuig naar het buitenland reizen

Mocht je verder van Nederland op vakantie willen gaan, dan is een vliegreis aan te raden. Datzelfde geldt voor mensen die een weekje naar de zon willen. Het kan in dit geval niet uit, om per auto naar het zuiden van Europa te reizen. Bij een vliegvakantie is het belangrijk om ruim voor vertrek een parkeerplaats te reserveren. Zeker tijdens de zomermaanden! Parkeren nabij Schiphol kan erg lastig zijn, door de drukte in deze periode van het jaar. Van vrijwel ieder van deze externe parkeerplaatsen gaan pendelbussen naar de vertrekhallen van de luchthaven.

Post Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *